Esther Ruitenberg

over mij

“Niet zomaar communicatietraining,
nee trainingen gericht op Verandertaal.”

Ik ben Esther Ruitenberg, eigenaar van trainingsbureau ‘Groei in verandertaal’. Een trainingsbureau met als specialisatie ‘Motiverende gespreksvoering’ voor zorgverleners.

In 1994 ben ik gestart als kraamverzorgende. In deze 15 jaar heb ik mijn eerste expertise voor de kraamzorg ontwikkeld. Vervolgens ben ik leerlingen gaan opleiden, begeleiden, coachen en trainingstrajecten gaan ontwikkelen en verzorgen.

Inmiddels heb ik mij als zelfstandig trainer ontwikkeld in Motiverende gespreksvoering speciaal voor zorgverleners.  Als flexibel trainingsbureau kan ik passend maatwerk bieden. Voor mij betekent dit dat ik luister naar de vraag. Dat ik mee denk en brainstorm over de mogelijkheden.

Niets is mij vreemd.

Juist mijn mix van jarenlange ervaringen zorgt ervoor dat ik niet in hokjes denk en ga voor de no-nonsens aanpak. Zonder gedoe vanuit de autonome motivatie van je cliënt, verandertaal ontlokken. Verandertaal waardoor jij goed op de wensen en behoeften van de zorgvrager kunt afstemmen en aansluiten. Dat wil jij toch ook.

Nieuwsgierig?

Bekijk het aanbod of nog makkelijker, neem telefonisch contact op en we verkennen samen de mogelijkheden.